CARROUSEL - Studio Kompa
17794
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17794,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

CARROUSEL

CLIENT :

PUBLIC COMMISSION

ARCHITECT

STUDIO KOMPA

 PROJECT
Winner of the “Carousel du Louvre » design contest for the boutique “les comptoirs du patrimoine”. The aim was to create a feeling of visiting a private home. This place is punctuated in 3 sequences articulated around one point: the counter. The space on the whole height is treated as a vast hall with its crystal chandelier. The second space under the mezzanine walkway allows a progression towards objects. The atmosphere is more intimate, more subdued. The space behind is the library, by processing of all height it’s gives depth to volume.