Renovation of the company's head office Air liquide - Studio Kompa
17722
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17722,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Air liquide

Project owner :

AIR LIQUIDE

Furniture Architect / Designer :

STUDIO KOMPA

 

 PROJECT

 

Renovation of the 22,000 m² head office of Air Liquide Quai d’Orsay in Paris. The interior architecture and the lighting of the various spaces bring a modernity to the building of classic construction. Access to the site and interior distribution have been completely redesigned with new signage. The management floor has been given special attention – leather wall cladding, sycamore cladding, glass and fibreglass panels.